Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 19. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Seminář DPH v roce 2020, DPH v EET
Dne 29.01.2020 v 09:00


Aktuální stav DPH po změnách v roce 2019 a změny pro 2020.

Na základě letitých zkušeností pořádáme tradičně seminář až po uzavření DPH za předchozí zdaňovací období, tedy v době, kdy aktuálně potřebujete s platnými novinkami skutečně začít pracovat a kdy už je celá řada nejasností v novinkách vysvětlena odpovědnými institucemi. Nic tedy nestihnete zapomenout. Pokud byste ale měli vědět nějakou informaci před termínem semináře (např. pro vystavování daňových dokladů), informujeme vás e-mailem ihned po závazném přihlášení na seminář.

Seminář „DPH v roce 2020, DPH versus EET“ bude zaměřen na aktuální stav zákona o DPH a co se v DPH změní novelou zákona o evidenci tržeb.

To vše je naplánováno na dopoledne 9:00 - 12:30. Po obědě 13:00-15:00 probereme rozdíly ve vykazování DPH dle zákona o Evidenci tržeb a jak se s nimi vypořádat a jak na základě praktických zkušeností nastavit evidenci tržeb, aby byla použitelná i pro evidenci DPH a zaúčtování. Čas do 15:00 považujte za orientační, díky dotazům a diskusím k nim naše semináře často končí později. Po skončení semináře ukážeme zájemcům na příkladu systému SoftAg, jak jsou prezentované změny zapracovány do počítačových programů na vedení elektronické evidence tržeb, účetnictví a daňové evidence.

Registraci na seminář provedete -Z D E- nebo přihlášku níže vytiskněte, vyplňte a naskenovanou pošlete e-mailem nebo pošlete poštou. Přihláška je považována za závaznou až po zaplacení odpovídající částky.

Seminář se koná v salónku Motorestu U Rumcajse v Těchlovicích (ze Stříbra výjezd směr Cheb, v Těchlovicích po pravé straně). Svoje automobily parkujte v zahradě restaurace, vjezd vlevo od budovy motorestu. Začátek a konec semináře je navázán na autobusové spojení. Prezence 15 minut před zahájením. V restauraci se lze občerstvit i dobře naobědvat, podívejte se na jídelní lístek.

Přihláška na seminář DPH v roce 2019, DPH v EET k vytištění. 

Přehled akcí:

Ing. Josef Hrábek
SoftAg STŘÍBRO s.r.o. 
nám. Svobody 219, Stříbro
Mobil kancelář: 739 058 269
E-mail: skoleni@softag.cz

Poznámka redakce: placená inzerce.

Spádová oblast: Plzeň, Město Touškov, Horní Bříza, Třemošná, Kaznějov,  Starý Plzenec, Nýřany, Heřmanova Huť, Kladruby, Dobřany, Chotěšov, Stod, Přeštice, Holýšov, Staňkov, Horšovský Týn, Domažlice, Poběžovice, Hostouň, Bělá nad Radbůzou, Rozvadov, Přimda, Stráž, Staré Sedlo, Bor, Černošín, Konstantinovy Lázně, Bezdružice, Úterý, Pernarec, Úněšov, Manětín, Mariánské Lázně, Planá, ... .





Autor: Ing. Josef Hrábek

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro