Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 28. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



EET prodej služeb, výrobků a zboží na počítači
Dne 29.12.2019 v 09:00


EET účtenky ve službách, prodejnách, skladech, restauracích...

Na kurzu bude probrán nejdříve prodej, kterého se dotkne nájezd poslední vlny EET v roce 2020, tedy prodej služeb a výrobků, přičemž prodej výrobků je stejný jako prodej zboží či materiálu. Protože vyjma služeb lze evidovat i stavy (množství) výrobků, zboží či materiálu v prodejnách, restauracích či skladech, bude předvedena i tato možnost. S ohledem na evidenci tržeb bude předvedeno vedení provozní pokladny.

Kurz nevyžaduje žádné vstupní znalosti, je určen pro všechny, kteří se chtějí seznámit s moderním způsobem prodeje s tiskem EET účtenek, EET faktur či příjmových EET dokladů.

Evidence stavů (množství) zboží, výrobků či materiálu při prodeji není podmínkou, ale je možné si ji kdykoli "zapnout". Režim naskladnění včetně vnitro naskladnění např. výrobků, obecný (vnitro) výdej, evidence objednávek, dodací listy, faktury, účtenky. Automatizovaný odpis materiálu na výrobky dle receptury/kusovníku. A celá řada dalších funkcí.

Kurz je určen začátečníkům, nicméně základní znalosti problematiky evidence skladu zboží nebo materiálu (naskladňování, vyskladňování, prodej, DPH) jsou výhodou. Kurz je celodenní a koná se v neděli od 9:00 do 16:00 v zasedací místnosti firmy SoftAg ve Stříbře.

Vše výše uvedené bude předváděno na počítači s videoprojekcí. Pokud si donesete vlastní notebook, obdržíte demoverzi programu. Na kurz si lze předem domluvit i zapůjčení počítače.

Absolventi kurzu jako bonus mohou do 31.1.2019 zakoupit  skladový program Zásoby SoftAg se slevou ve výši 50% zaplacené ceny kurzu.

Registraci na kurz "EET prodej služeb, výrobků a zboží na počítači" provedete -Z D E- nebo přihlášku níže vytiskněte, vyplňte a naskenovanou pošlete e-mailem nebo vyplněnou pošlete poštou. Přihláška je považována za závaznou až po zaplacení odpovídající částky.

Přihláška na EET prodej služeb, výrobků a zboží na počítači.

Přehled akcí:

Ing. Josef Hrábek
SoftAg STŘÍBRO s.r.o. 
nám. Svobody 219, Stříbro
Telefon: 374 623 540
Mobil: 739 058 269
E-mail: skoleni@softag.cz

Poznámka redakce: placená inzerce.

Spádová oblast: Plzeň, Město Touškov, Horní Bříza, Třemošná, Kaznějov,  Starý Plzenec, Nýřany, Heřmanova Huť, Kladruby, Dobřany, Chotěšov, Stod, Přeštice, Holýšov, Staňkov, Horšovský Týn, Domažlice, Poběžovice, Hostouň, Bělá nad Radbůzou, Rozvadov, Přimda, Stráž, Staré Sedlo, Bor, Černošín, Konstantinovy Lázně, Bezdružice, Úterý, Pernarec, Úněšov, Manětín, Mariánské Lázně, Planá, ... .





Autor: Ing. Josef Hrábek

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro