Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 29. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Páni strážníci, kde jste...


...aneb rád bych viděl Městskou policiii v akci

Ano, je léto, všude moře lidí a aut, v ulicích obzvláště. Nedalo mi to podělit se s vámi o zkušenosti z tohoto týdne (...a bylo by zajímavé vědět, jestli máte podobné, či nikoliv), konkrétně ulice Benešova.

Ano, je to ulice frekventovaná, asi nejvíce ze všech ulic našeho města. Beru, že zásobování nebo dopravní obsluha jinak není možná, jen vjetím aut do pěší zóny. Ještě beru i to, že vjedou tam auta lidí, co tam bydlí nebo jsou ubytovaní nebo potřebují složit či naložit větší náklad.

Ale už neberu, že tam volně projíždí auta a zastaví se třeba pro zmrzku nebo kebab nebo jen tak projíždí, protože je to kratší.

Konkrétně:
- začátek týdne, tuším, že úterý, brzké odpoledne. Nejmenovaný stříbrský podnikatel, co vlastní napr. velké pozemky kolem Kermi, dojede svým SUV-éčkem pro zmrzku a pokračuje dále
- pátek 7.8., kolem 11:00, SUV s brněnskou SPZ, paní si taky dojela jen pro zmrzku
- ta samá chvíle, jen kousek později, Opel s německou SPZ, začínající na MIL jen tak projížděl a řidič ještě lehounce upozornil klaksonem, že se mu někdo motá před volantem
- nepočítaje nesčetné, zejména podvečerní nebo víkendové jízdy pro kebab

Ale scházeli mi zde městskí strážníci, kteří by jistě řidičům rádi a přiměřeně vysvětlili, co znamená značka IP 27a "Pěší zóna" v ulici Benešova. Jistě byli v ulicích města, ale ...jinde



Dne 07.08.2020:Laco Kajaba


09.08.2020 - 16:22:27
Onza - -městští-já osobně mám s hbitosti strážníků dobré zkušenosti, když sem přivezl opravit dveře do sklenářství, byli tam cobydupp a přišli až dozadu ke sklenáři prej mám nést dveře na zádech...
09.08.2020 - 13:14:27
Ludvik - Už mlcim a příště se nechám přejet.
09.08.2020 - 11:10:11
Marek_Matúš - 1. Pokud přestupkem nikomu nevznikla škoda, ať už majetková nebo tělesná, jedná se jen o bonzáctví. Dříve se nám tito aktivisté sdružovali v PS VB. 2. Když někoho uvidím v parku likvidovat zeleň, tak ho chytím a předám policii. :-) 3. Pokud nechcete být bonzák a máte pocit, že se přes Benešovku moc jezdí, požádejte velitele MP o častější kontroly této lokality. (chápete ten rozdíl mezi nahlášením jednotlivých aut a prevencí přestupků? Pokud né, tak to první je bonzáctví, to druhé je regulerní požadavek) Žij a nech žít. Nic víc, nic méně.
09.08.2020 - 10:26:52
Ludvik - Nebudu bonzovat a příště se v Benešově nechám asi přejet projíždějícími se Romy.Tak jako včera v devět večer.Ziji ve Stříbře 40let,mám dvě auta ,ale Benesovkou jsem ještě nikdy nejel. Je zde předsi dopravní značení které udává kdo sem může vjet a za jakých podmínek.A to respektuji.
08.08.2020 - 23:16:10
Hanička - Pto Marek Matúš. Je pravda, že by si s tím měla městská policie poradit a tento nešvar vymýtit. Pro vás by bylo bonzáctví i nahlášení viníků, kteří např. polámali stromky v parku? Podle mne je bonzáctví, když má dotyčný stěžovatel z tohoto osobní prospěch. Vzpamatujte se prosím a to všichni, kdo si myslí to samé.
07.08.2020 - 14:38:30
laco9717 - to Marek Matúš: pane MM, mé drobnosti nejde o bonzáctví kohokoliv, ale s..e mně libovůle projíždějících aut
07.08.2020 - 14:09:26
Marek_Matúš - Policie nemůže být všude, od toho tu máme kamerový systém. Pokud opravdu chcete být za bonzáka, tak zkuste email na MP s ohlášením doby přestupku.
07.08.2020 - 13:21:20
Karel - Za mne naprostá pravda.Cosi je asi špatně.Asi by se měli více pohybovat pěšky,než li jezdit autem jak v americkém film.



Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro