Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 27. července 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



NA LOUCE 2024 - multižánrový cyklus akcí v Konstantinkách
Dne 29.06.2024 v 19:30


Uvidíte: Michaela Dolinová, Iva Hüttnerová, David Suchařípa, Plavci Honzy Vančury, Xavier Baumaxa , Mirek Kemel---

Již tradiční cyklus červnových podvečerů v Konstantinových Lázních zastřešených názvem Na louce je pro vás připraven i letos.  Akce v tomto prostoru mají velice příjemnou letní  atmosféru a diváci jsou zde částečně krytí.

V krajní nepřízni se přesouvají do kulturního domu.

 

1.6.    15:00 h KŘOUPAT ZDRAVĚ DÁ SE HRAVĚ

Michaela Dolinová a Milan Duchek v křupavé pohádce pro nejmenší.
„Na hlavu postavený“ pohádkový příběh o tom, jak byly hlavní postavy v Perníkové chaloupce vlastně šťastné. Křupík a Smaženka jsou zlobivé děti, které nezdravě jedí. Vydají do tajemného lesa za Babicí Připálenicí, která je vykrmí tak, že děti přiberou. Kdo je zachrání a proč začnou konečně zdravě jíst se dozvíte v tomto příběhu.

1.6.    19:30 h  DOMÁCÍ@ŠTĚSTÍ.hned

Iva Hüttnerová, Michaela Dolinová, David Suchařípa
Hlavní hrdinka této svěží komedie Vilemína Gruntorádová, přijde jako hospodyně z agentury Manželské štěstí udělat pořádek do moderní rodiny. Vycítí všechny problémy a ví si rady v každé situaci, až je někdy „na zabití“.

8.6.    19:30 h  MIREK KEMEL a BAND

Mirek Kemel je hudebníkem již od mládí, ač svoje první album Krajem šel anděl vydal až v roce 2011. Jako muzikant je člověkem spíše introvertním a zahloubaným, humor známý z jeho skvělých kreslených vtipů by člověk v jeho písních hledal marně. Mirkova písničkářská tvorba je vážná a výrazně poetická. Má skvěle odpozorované drobné životní situace, které dokáže rozvést bezmála ve fresku existenciálního významu. Vyrostl během let v písničkáře, kterého je radost poslouchat, ať už zahraje v kterékoliv ze svých sestav.Koncert si určitě nenechte uniknout.

22.6.    19:30 h  XAVIER BAUMAXA

Písničkář, kytarista, hudební skladatel z Litvínova. Sám sebe označuje za buránka regionálního charakteru se stále větším geografickým a mezigeneračním přesahem. To dokazuje i duetem například s Martou Kubišovou na svém posledním albu Idueto (jaro 2017). Díky jeho odhaleným textům se na posluchače jeho tvorba neřine ve velké míře z rádií ani televizí. Cestu za posluchači si tak Baumaxa klestí především koncerty. Ročně jich odehraje okolo stovky. Jedním z nich bude i oblíbená letní scéna Na louce v Konstantinkách. Těšíme se.

29.6.    19:30 h  PLAVCI HONZY VANČURY

Finále letošního ročníku Na louce obstará legenda legend .........  Plavci Honzy Vančury. Písničký Plavců / Rangers jsou prostě nesmrtelné a hlas Honzy Vačury k nim patří jak k Praze Vltava. Celý koncert si zazpíváte s kapelou, kterou Honza stále více omlaďuje. No přijďte mrknou.

Předprodej na jednotlivé produkce najdete na SMSTICKET

 





Autor: Karel Týzl

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro