Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 19. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



7.5. Lázeňské slavnosti svobody
Dne 07.05.2022 v 14:00


Konvoj historické vojenské techniky, Dixieland Messengers Praha, Pavel Kaiser Band

Květnový happening připomínající konec II. světové války v našem kraji – Lázeňské slavnosti svobody se jako obvykle uskuteční na louce za kulturním domem a to v sobotu 7. května.

Součásti akce bude již od čtvrtka historický vojenský tábor v sousedství kulturního domu a v sobotu pak příjezd konvoje historické vojenské techniky a koncert skvělé pražské partičky Dixieland Messengers Praha.

Program završí večerní koncert Pavel Kaiser Bandu v MC Panteon. Kapela hraje retrospektivní průřez kariérou Pavla Kaisera. V repertoáru skupiny uslyšíte skladby, které zpíval a nebo zpívá se skupinami Taxmeni, Fešáci, Netto, Cadillac, Double Eagle a Grošáci, např. Srdce v ruce mám, Roky jdou dál, Zvony z Harmony, Matternhorn, Cizinci a další evergreeny. Ke spolupráci si vybral muzikanty, kteří si prošli mnoha kapelami a doprovázeli domácí i zahraniční hvězdy. Kapela dokáže navodit neopakovatelnou atmosféru koncertu, ať je to při poslechu autorských písní, tak i převzatých písní s přesahem do různých žánrů. 

Předprodej lístků na SMSTICKET





Autor: Karel Týzl

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro