Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 18. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



NOC Kostelů 2023 foto


Konstantinovy Lázně kostel Baptistu, Domaslav kostel Sv. Jakuba staršího, Souhlas a malý světelný zázrak, Žlutice kostel Sv. Petra a Pavla nádhera a také saxofon..

Sešli se zde náhodou, starý ministrant, kazatel, duchovní atheistka a fotograf. Velmi zajímavá ozvláštnujici diskuze o významu Bible, o Stvoření o Vesmíru. Nečekané a osvěžující, ale také velmi zajímavá výstava obrazů. Jo a všude absolutní pořádek, toalety se jen bleskly.. Modlitebna Baptistu Konstantinovy lazne

Domaslav. Zachovala tradice a parta mladých nadšenců. Pohoštění na farní zahradě. SOUHLAS nám naprosto úžasně zazpíval. Malý světelný zázrak s Pannou Marii v kostele Sv. Jakuba staršího, bylo tam milo.. 

Kostel Sv. Petra a Pavla Vás ohromí. Nejen svoji monumentalitou, kterou zde opravdu nečekate, ale uchvacujicim interiérem s obrovským hlavním oltářem a také pečlivou floristickou  výzdobou. Saxofon a jazz ve farní zahradě a výborná káva pivko a klobásky, překvápko ve Žluticich. 

Tak zase za rok! Už, se těšíme.

 ---------------------------

Kostely, modlitebny, kaple a jiné památky se otevírají návštěvníkům této stále populárnější kulturně duchovní události.

Aktuálně 1805  návštěvních míst v celé České republice... 

Můžete navštíviti i místa běžné nepřístupná  a to s komentovanou prohlídkou, kulturním programem, meditaci, výstavou, ale i koncertem, nebo i pohoštěním. 

Již tradičně bohatý program nabízejí plzeňské kostely. Pro milovníky jazzové hudby jsou regionu dva koncerty. Jeden ve  Žluticich, ve farní zahradě kostela Sv. Petra a Pavla (20,30), další v  Památníku Zla v Plzni Doudlevcich kaple Sv. Maxmiliana Kolbeho( Meditační zahrada 19-21h.jinak ve 21, 40h se rozsvítí večerní nasvícení celé Meditační zahrady, úžasný zážitek, zahrada i jezírka jsou v plném květu) Zajímavý program nabízí i klášter Kladruby nebo kostel Sv. Jakuba Většího v Domaslavi, kde bude od 19h koncert smíšeného pěveckého souboru Souhlas zpěvaček a zpěváků z Konstantinolazenska. Otevírá se  také strašidelný kostel  Sv. Jiří v Lukove, nebo tajemný kostel  Sv. Barbory v Manětíne, cihlový kostel v Čečkovicich vč. Zámku a další a další... 

Více na www.Nockostelu.cz

  

 





Dne 04.06.2023:Jan Picka





Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro