Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 28. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Mistrovství České republiky mužů a žen




 

 

O víkendu 5.-6.března se mistrovské dění v atletice přesměrovalo opět do ostravské haly, tentokrát pro kategorie mužů a žen. Poprvé se do závodu nominovala dvojice trenérka a svěřenkyně.

Soutěž trojskokanek zahájila Veronika Matulková. Atletický návrat na vrcholovou akci po 5 letech jí vyšel náramně. Třetím závodním pokusem si vytvořila nový halový osobní výkon 11,88m a těsně jí uniklo finále, když v závěru obsadila celkové 9.místo a byla velice spokojená.

Její svěřenkyně dorostenka Tereza Záhořová se jako nejmladší účastnice šampionátu představila na trati 60m. V druhém rozběhu si časem 7,69s zajistila přímý postup do finálového běhu, ve kterém po boku mnohem zkušenějších nejlepších sprinterek sbírala další důležité zkušenosti a obsadila osmé místo. Postup do finále byl pro trenérku i svěřenkyni velkým překvapením a velkým úspěchem.

Nyní již skončila halová sezóna a atletům našeho klubu začala příprava na tu další. Někteří z nich teď naběhávají kilometry na soustředění v italském Melagu. Pevně věříme, že vykročíme pravou nohou do období plného dalších výzev a úspěchů. 

 

Tereza Záhořová

 





Dne 10.03.2022:Ing. Miroslav Klauber





Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro