počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
aneb, když maj Rybáři svátek.. Vypouštěji jej bratru přeze měsíc. Ono taky vypustit 52 hektarů vodstva není jen tak.. Svátek rybářů a taky nás všech co máme rádi tu mlhavou zádumčivou rybnikovou krajinu podzimního času... Na Regentu bylo úžasně. Děcka se nestačila koukat, ryby a rybky a rybičky se jen pleskaly a paní učitelka jen volala : držím je držím..tedy ty děcka.. Grilovaný kapr na hrázi, fakt pochoutka, nejlepší kapr co si dáte. 2 kousky za 100. Lahoda. Labužnicke nebe... Jo recept? Jo recept, tady je, ale doma to není vono, musíte na hrázi, luxus, doma to nedáte - Vod rybáře : 3 hodiny před grilováním vosolite, pokapete citronem (důležité). Připravíte si směs drcený kmín,pepř, papriku (sladkou pro děcka, palivou pro gurmány) a řepkový olej. A to je vše. Olejem šetříme, směsí potirame porce kapra, necháme vodpočinout. Roztopime gril, takový ten starý na dřevěný uhlí. A grilujeme. Pomálu, vobracime, grilujeme a zase vobracime. Bratru 30 minut, pomálu. Chleba nebrat, anebo jo. Dobrou chuť. Dne 11.11.2024:Jan Picka Pro reakci na článek musíte být přihlšen |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro |