Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 18. října 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Green dýl..


Vyhrajou smradlavy auta příští volby?

Populist leaders. Důchodci ani migranti už netahnou. Teď frčí spalovací. Ne spalovači mrtvol. Spalovaci smradlavy auta. Vyhrajou příští volby? Zcela jistě. Turecké hospodářství. 4-6-8-12-24 válce převalcuji všecko to politikum. A k tomu ty smradlavy požehnany motorky.. Sběratelé nackovskych rekvizit si jistě pamatujou ty zavedený výfuky do uzavřených náklaďáku naplněných těmi lidmi nešťastníky, vražděni nelidskymi bestiemi smradem z výfuků. Že by to byl osmiválec? Má nádherný sametový zvuk, když buraci přidáním plynu.. nádhera.

Nedávno sem málem zdechnul ve vlastním autě. Vlastní nepozornosti. Dostal sem se do kolony z který nebylo úniků. Přísaha m.

Čtyřválce, šestiválce, osmiválce předemnou za mnou vedle mně. Jižní spojka. Total. Jedna ta asi dvacetituna asi vosmivalec  prrede mnou předla Teda čoudila temný tmavý kouř emiseneemise. Bohužel sem reagoval pozdě hledajíce v navigaci náhradní trasu. Zavřel sem okna vypnul ventilace v kabině temný smrad venku temny smrad, smradlava kolona stala.. Potřeboval sem to požehnání abych přežil, nebo spíše poslední pomazani kdybych nepřežil.. duchovní vůdce nikde. 20tituna přede mnou náhle přidala plyn zatmelo se, kolona smrdlavejch válců sa pohla..  no, Asi mě zachránil sám začčoouzeny anděl strážný, přežil sem to. Motýle Zázrak. 

 - - - - - - - - - - -

Spalovací motory končí ať se nám to líbí nebo ne. Pokrok nelze zastavit. Nezastaví ho ani hranatý ani kulatý pan Turek  ba ani 80 milionů Turků, ani 150 tisíc zmatených českých voličů, nezastavila ho ani vsemocna středověká inkvizice.. Dýchat potřebuje i pan Šlachta přísaha m ! i pan Turek. Ten bude teď dýchat v Bruselu za 250.000 měsíčně a koupí si zcela jistě nový dvanáctivalec do sbírky no, přejme mu ho, a nám všem abychom mohli stále dýchat a neshoreli. Máme jeden domov všichni. Planetu Zemi. Nikde jinde nemůžeme žít. Zelenou planetu dýl, pro nás, pro naše děti, pro všechny ty lidi čky co přijdou po nás.. 



Dne 24.06.2024:Jan Picka


01.07.2024 - 12:26:51
Onza - Tohle nemá cenu. Článek o voze kozlové o koze, sorry. Zhluboka dýchat..
27.06.2024 - 09:15:39
PU12 - Jen krátce. Jan Picka totálně mimo mísu, Marek Matúš objektivně, logicky zdůvodněno. Tleskám. Jiří URBAN
26.06.2024 - 11:07:17
Marek_Matúš - Dobrý den, Váš pohled na objektivní realitu je zcela mimo rámec mého chápání. Pokud si v koloně neumíte zapnout vnitřní cirkulaci vzduchu, je potřeba sáhnout po příručce. Náš stát potřebuje levné energie a ročně postavit alespoň 100 tisíc bytů pro mladé. Vaše premisa brzkého konce spalovacích motorů je zcela chybná, už teď je jasné, že EU uctívaný termín 2035 pro konec prodeje aut jezdících na zkapalněné dinosaury, je pouhou utopií. Téměř určitě se bude pracovat na změnách ve výrobě paliv, ale úplný konec koncepce spalovacích motorů, například u stavebních strojů a těžké techniky, si neumím v tomto století dost dobře představit. (Potřebujeme nejdříve dořešit jadernou fúzi a ta je už přes 60 let ve stavu, že snad za 60 let bude dostupná.) Pokud máme mít jako národ vůbec nějakou šanci na přežití, je potřeba přeměnit současné politické strany ve strany pronárodní. Heslem doby se musí stát: „Vše pro mladé.“ To je jediná možná cesta. Země je modrá, nikoli zelená planeta (Kde už jsem to četl: jo V.Klaus). Zelené náboženství nemá lék na život, je to jen zdroj financí pro neziskovky a nadnárodní korporáty. Naše životní úroveň je kompromis mezi lidskou potřebou a dostupným potenciálem technologií, které tyto potřeby pomáhají naplnit. Dokud si tuto závislost neuvědomí většinová společnost, tak nám není pomoci.



Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro