Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 29. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Vánoční jarmark a rozsvícení vánočního stromku




Ve středu 6.12.2023 v odpoledních hodinách naše školní zahrada opět ožila, tentokrát v souvislosti s Vánočním jarmarkem a rozsvícením vánočního stromku.

Po úvodních slovech se představili žáci speciální třídy s živým betlémem a žáci II. a III. třídy zarecitovali básničky a říkanky s čertovskou a vánoční tematikou. První část programu uzavřely koledy, které zazpívali žáci školy.

V druhé části programu zdobili naši hosté, rodiče a přátelé školy stromeček, psali svá přání na kouzelné hvězdičky   a zkoušeli věštit svůj osud ve vánoční dílničce.

 Po 15. hodině trhovkyně slavnostně otevřely vánoční jarmark s drobnými vánočními dekoracemi, perníčky, svícínky a adventními věnečky a otevřel se také altánek s občerstvením. Sladké i slané dobroty připravili zaměstnanci školy, vánoční cukroví napekli žáci II. třídy.  Ani účinkující nepřišli zkrátka, mohli se posilnit grilovanými špekáčky.

Vyvrcholením svátečního odpoledne bylo pak očekávané rozsvícení vánočního stromku, zazněla Lennonova píseň Merry Christmas, rozzářily se prskavky….

Co na říci na závěr?

Bez velkého nasazení učitelů, snahy žáků a účasti hostů by se akce nemohla podařit, velký dík všem, děkujeme také zaměstnancům školy za sponzorské dary, spolku Strom Stříbro za zapůjčení stánků a Lesům města Stříbra s.r.o  za vánoční stromek.

Vánoce jsou rozhodně tím nejúžasnějším obdobím v roce, věříme, že společně strávené odpoledne přispělo k navození té správné adventní nálady a napomohlo zpříjemnit čekání na Vánoce.

                                                                       Mgr. Jasmína Vaňková, ředitelka školy

 





Dne 11.12.2023:Jaroslava Londová





Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro