Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 20. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Kauza se netýká radnice?!?


Dle pana starosty se kauza týká pouze fyzické osoby. …

Osoby, která je zastupitelem z vůle občanů z doby ještě před vypuknutím této kauzy. Redaktor pan Klíma, který si získal celorepublikové renomé reportážemi odkrývajícími různé nepravosti v naší společnosti, nazval absurditou, že tato osoba je předsedou Výboru pro veřejný pořádek a bezpečnost občanů.

Pro mne je ještě větší absurditou, že předsedou výboru zůstal i po posledním jednání zastupitelstva před nadcházejícími volbami. Osobně jsem očekával, že ho zastupitelé odvolají hned po zveřejnění zmíněné kauzy. Poslední zastupitelstvo, které proběhlo už po vynesení, byť nepravomocného, rozsudku, ho neodvolalo!

Sice by to bylo pouze demonstrativní, nic neřešící, odvolání, ale byl by to signál pro nadcházející volby, že stávající zastupitelé se od uvedeného kriminálního činu preventivně distancují.

Pan starosta nejenže nenavrhl jeho odvolání, ale dokonce ctí u politika presumpci neviny!!! Sice od šéfa ANO víme, že „všeci kradnú“, ale pan starosta odpovídá zcela vyhýbavě. Proč nevyužil poslední možnosti distancovat se od této kauzy? Je snad za tím ještě něco jiného?



Dne 21.09.2022:Ing. Josef Hrábek


23.09.2022 - 11:39:34
SandraMa - To Severka, Dolnas:..... Když už mluvíš, musí být tvá řeč lepší než mlčení (arabské přísloví).
23.09.2022 - 09:08:35
severka - Bude se tady řešit stále velká politika a kydání špíny na ANO nebo pan tiskový mluvčí socanů odpoví i na jiné dotazy, když lídr socdem nevyleze ani ke kinu?
22.09.2022 - 14:25:09
Pepa - Dobrý den paní Veselá. 52 Kč za metr bylo předpokládám v roce uzavření smlouvy s Waystonem a pravděpodobně za nezasíťovaný pozemek. Nevím aktuální ceny, které schválilo zastupitelstvo na návrh finančního výboru. Ještě jste zapomněla napsat, že jsem kopal i za pravicového Petra Bursíka. Nekopal jsem a nekopu za nikoho, vždy jsem byl nezávislý a opíral jsem se o fakta, naslouchal každému, kdo k problému přistupoval konstruktivně a hlavně používám vlastní hlavu, proto mě populisti nemají rádi, protože jim pak házím vidle do jejich manipulací a když jim dojdou argumenty, tak mě začnou napadat. Koukal jsem na ten článek a už chápu, že v tom máte chaos. Ani já se v tom nevyznám, chybí mi tam tabulka, kde by bylo jasně a srozumitelně vidět, jak se k uváděným číslům došlo. Hezký den Hrábek
22.09.2022 - 13:19:26
alois - Hlavně pánové, socani se pohřbili již dávno, ale takový podnikatel Klása - to je materiál. Jeho "obchodování" v Mlékarně skončilo zákazem vstupu a hrozbou PČR, když místo jedné fakturované káry jich odvezl víc. A takový člověk chce hlásat něco o poctivosti a slušnosti? Kdyby tam nechal ty mladé, ale tohle chce být starostou?
22.09.2022 - 12:48:56
dolnas - Severko - on odpoví tady ten tiskový oranžový mluvčí, ale na něco jiného. Jinak pokud je to pravda, paní neznám, pak to jen ukazuje na ubohost a personální vyčerpanost socanů. A nechápu, proč za ně kandiduje vážený ředitel gymplu. Asi si myslí, že naváže na kariéru doktora Červeného.
22.09.2022 - 12:38:02
severka - Otázka na lídra SOCDEM - proč máte na kandidátce paní Kreslovou, která o kandidatuře neví a její zdravotní stav vyžaduje péči? Nestyďte se a řekněte to?
22.09.2022 - 12:23:53
dolnas - Tenhle server jsem měl rád. Věčně se tu diskutovalo, pěkné fotky a informace. Bohužel majitel z toho udělal socanský server plný politiky a kydání špíny na ANO a všechny neoranžové... ANO také nemusím, resp. Bureše, ale tohle je očividný pokus o vzkříšení nulových socanských preferencí a každý to vidí.
22.09.2022 - 12:12:28
VeselaJana - Dobrý den, já čerpám z příspěvku, který je na stránkách města Strřibra. Tam je jasně zveřejněna cena 52 kč za 1 m2 . Tak pardón, ale já si teď koupila pozemek za 1600kc za 1 m2. Proč je tedy neprodalo město nám občanům za tyto peníze? Dnes tam mohla být pěkná bytová zóna, která je svoji polohou velice lukrativní. Závěr je, že tohle je opravdu krádež za bílého dne a ještě jsou hlavní aktéři tak drzí v tom, že nám to jejich lží vyvracejí. Je mi z toho smutno. Na druhou stranu jak vím, tak jste taky za CSSD vždy kopal tak se nemohu divit, že jste tak jednostranný. Děkuji Veselá Jana
22.09.2022 - 10:03:11
Pepa - Dobrý den paní Veselá, znovu Vám doporučuji si zjistit, kdo pro smlouvu hlasoval, možná budete překvapená. Stejně tak o prodeji každého jednotlivého pozemku hlasovalo zastupitelstvo. Bylo kolem toho hodně diskusí, ale nevím, že by bylo podáno nějaké trestní oznámení na zastupitele, že by poškodili město. Pokud chcete částky, obraťte se na finanční odbor města, které jako člen sdružení tyto informace má. Hezký den Hrábek
22.09.2022 - 08:23:18
VeselaJana - Dobrý den, pane Hrábku, pokud je za Vás vše v pořádku, můžete mi prosím napsat, kolik peněz dostalo město za již prodané pozemky firmou Waystone a kolik dle vašeho odhadu tím získala přímo firma Waystone? Možná že tyto dvě čísla nám dokážou jednoduše pochopit výhodnost podepsané smlouvy. Děkuji Veselá Jana
22.09.2022 - 02:14:39
Pepa - Dobrý den. Paní Veselá, nemáte správné informace. Pozemky zastupitelstvo města Waystonu tehdy neprodalo, ty byly stále města. A ČSSD neměla v zastupitelstvu nadpoloviční většinu, takže by se o to ani nemohla sama postarat. Ale můžete nahlédnout do usnesení zastupitelstva, jak se tehdy hlasovalo. Sdružení založené městem a Waystonem v podstatě sloužilo jako realitka na prodej pozemků a zastupitelstvo pak schvalovalo prodej každého jednotlivého pozemku zájemci. A ještě jednu poznámku k tomu, co se udělalo. Každá stavba nějakou dobu trvá než se zpracuje projektová dokumentace, povolovačka, výběrové řízení, případná odvolání, … . Často se stane, že ten, kdo stříhá pásku jen „slízne smetanu“. Lze také mít připravenou projektovou dokumentaci v šuplíku a čekat na dotaci, protože město zase tolik peněz nemá. Anebo lze rozfofrovat rezervu na mimořádné situace jako je třeba tornádo. No a pak lze také město zadlužit. Vše záleží na odpovědnosti či populismu zastupitelů. Hezký den Hrábek
21.09.2022 - 21:08:53
petrik - Davida Holečka jsem poznal, když sponzoroval fotbalisty Baníku, se kterými jezdil na zápasy a všeobecně pozvedl sport ve Stříbře. Když za ním někdo přišel s prosbou o pomoc, neodmítl. Když měl diskotéku na náměstí, byly tam charitativní akce, zaplatil i CRP test na záchranku. Můžeme být rádi, že převzal Mells, jinak by si člověk neměl ani kam sednout. Excellent je krásná restaurace. V penzionu mi spali známí a velká chvála. Když se tak dívám na ten hon, říkám si, jak velká je ta česká vlastnost - závist... A pak ty samé lidi, kteří mají radost z Davidovo problémů, jdou do jeho restaurace jako nic. Pokrytectví par excelence.
21.09.2022 - 20:33:43
dolnas - Kasárna to je klasický oranžový tunel a je ostuda, že tady ještě dotyčný chodí a byl 2x zvolen do Senátu. Vždyť se i povídalo, že Waystone tu senátní kampaň platí... Velebnosti, hnus.
21.09.2022 - 14:57:13
severka - Kdo neojebává stát, ojebává rodinu :) K čemu vlastně je takový výbor pro bezpečnost? Může pan Herbst odpovědět, co tam jako člen a zastupitel dělal? Na zastupitelstvu, která byla online, moc vidět nebyl.
21.09.2022 - 13:16:27
VeselaJana - Dobrý den, je velká škoda, že nenapíšete i dobré zprávy. Myslím, že by lidé měli vědět hlavně o tom, jak skvělá věc se povedla. Tím myslím, získání zpět pozemků v kasárnách o jejichž ,,skvělý" prodej se kdysi postarala strana ČSSD. Doufám, že mají lidi rozum a vidí co se všechno ve městě za této koalice udělalo a opravilo. Veselá Jana



Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro