Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 25. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Setkání ředitelů a koordinátorů Erasmu + v Bruselu




Ve dnech od 6.9. až do 9.9.2022 proběhlo pracovní setkání ředitelů, koordinátorů a pedagogů partnerských škol z Německa, Chorvatska a z Polska. V rámci společného projektu v programu Erasmus+ jsme navštívili Evropský parlament v Bruselu, kde se s námi setkala europoslankyně Svenja Hahn.  Ve svém příspěvku vyzdvihla důležitost našeho projektového tématu, tj. ochrana životního prostředí a vyjádřila podporu našemu úsilí při výchově a vzdělávání žáků s postižením. Následovala přínosná diskuze, v jejímž závěru předal ředitel německé školy paní Svenje Hahn keramickou plaketu s logem projektu, a prohlídka jednacího sálu Evropského parlamentu.

Kromě plnění pracovních úkolů jsme měli také možnost prohlédnout si budovu s názvem Parlamentarium, kde jsme se prostřednictvím interaktivních panelů s audio průvodcem v českém jazyce dozvídali vše o vzniku a fungování Evropského parlamentu a evropské politiky.

V závěru pobytu jsme si při jízdě vyhlídkovým autobusem prohlédli památky města. Brusel je pulzující město, ve kterém se skloubí starobylé památky s moderní architekturou.

Naše další projektové setkání, tentokrát i s žáky, proběhne v chorvatské Pule ve dnech 10.-14.10.2022.

 

                                                                                  Jana Šmídová, koordinátorka projektu

 





Dne 15.09.2022:Jaroslava Londová





Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro