Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 25. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Cyklostezka už nesmutni !!! ! 120 ks plus!


Cyklostezka Stříbro - Těchlovice už nesmutni, stal se totiž ZÁZRAK..

Na zázraky věřím. Ne na ty starodávné, ale na ty naše současné .. Vemte si to takový člověk,  obyčejný člověk má v hlavě celý vesmír, zázrak stvoření. Nebo že někdo postaví v naší atheisticke, postkomunistické spolecnosti kapličku, obyčejnou kapličku Sv. Eustacha   nedosti tomu, ještě se k ní konají procesí s Bohoslužbou, není to zázrak? Nebo že na cyklostezce Stříbro - Těchlovice bylo náhle vysazeno bratrů no 60, slovy š e d e s á t   keřů...!!  Nevěřil jsem vlastním  vočím, .. a dalších 60 plus dnes tj. 17.12, celkem přeze 120 ks živého plotu!! Musel jsem se vrátit, jestli mi zrak nešali. Ne, Jsou tam. ZÁZRAK..!

A tak přátelé o adventu hurá do Těchlovic, také něco pro zdraví těla i duše. Nebudete přece doma smutnit..Jděte se podívat na ten zázrak.

Děkujeme  ! 

 - - - - - - - - - - 

 

To bylo... 

Vzdycky když jedu kolem nejenom s kolem , potkám tam nějaké Ty lidi. Smutné lidičky na procházce..  Smutné lidi na smutné cyklostezce Stříbro - Těchlovice..V těsné blízkosti frekventované silnice I.třídy . Ty tři kilometry do Těchlovic to je několik desítek minut, kdy zpolykaji výfukové zplodiny všech těch bouráku, náklaďáku, kamionaky konče. Po dvou kilometrech  se na cyklostezce akurat krčí jedna skromná lavicka. Ne není to lavicka prezidenta Václava Havla. Rostle stromořadí snad jabloní, čítající více nežli dvacet vzrostlých zdravých stromů bylo náhle pokaceno, tak aby návštěvníci cyklostezky byli vystavení nejen letnímu žáru  ale hlavně smradu z aut projíždějící ve vzdálenosti bratrů dvou-4 metrů..

Se závistí vždy sleduji cyklostezku z Plané do Chodově Plané jež je nejenom v části v zeleni stromu a keřů, ale i nasvícena veřejným osvětlením, doplněna cvičícím relaxačním souborem..

--------------

co takhle vysadit novou zeleň podél cyklostezky a doplnit ji cvičícím nářadím a ještě jednou lavičkou.? Dobrovolníci by se jiste našli ..aby se cyklostezka trošku rozesmála až nás uvidí cvičit.. 

 

 propo, víte že právě těch 6 Km  teda tři tam a tři zpět bychom měli ujít každý ten jeden den  .i když jdete jenom na jedno do Těchlovicke hospůdky i v čase adventním... 



Dne 14.12.2021:Jan Picka


09.01.2022 - 21:36:40
Onza - Opakovaně se snižuje čtenost příspěvků? Proč?
09.01.2022 - 21:36:01
Onza - Opakovaně se snižuje čtenost příspěvků? Proč?



Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro