Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 28. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Seminář Elektronická evidence tržeb
Dne 29.05.2017 v 17:00


Znáte všechny svoje povinnosti, která ukládá zákon nebo čekáte, až vám je přijde kontrola za úplatu vysvětlit? U nás zaplatíte méně!

Vážení,

komplexní problematiku EET za vás tentokrát nevyřeší účetní, tu si musíte řešit sami, ideálně s předstihem před jejím zaváděním. Připravili jsme pro vás již poslední seminář v letošním roce v termínu před hlavní turistickou sezónou, tedy v době zahájení činnosti sezónních restaurací a občerstvení, pensionů a turistických ubytoven a v době, kdy už je na trhu dostatek praxí a konkurenčním bojem zlevněných nabídek. V teoretické části se dozvíte vše, co byste měli vědět o EET a v praktické části krátce možnosti, jak se s EET vypořádat. Seznámíme Vás se zkušenostmi z provozu EET v restauracích, pensionech i obchodech. Na závěr Vám předvedeme EET komunikaci v praxi s připojením na internet, i co se stane v případě, že internet přestane být dostupný.

Seminář Elektronická evidence tržeb (EET) je zaměřen na to, jak se na zpřísněná pravidla v evidenci tržeb připravit, co musí podnikatel udělat, aby vyhověl zákonu. Budou probrány základní principy, postupy a povinnosti při elektronické evidenci tržeb, vymezení evidované tržby, jak dělat storna a opravy evidované tržby, jak evidovat tržbu v případě zastupování jiným podnikatelem či evidence tržby ve zjednodušeném režimu. Dozvíte se, které tržby jsou vyloučené z evidence tržeb. Budou osvětleny pojmy autentizační údaje a certifikát pro evidenci tržeb či doba odezvy. Dozvíte se o možnostech technických řešení.

Seminář se koná v salónku Motorestu U Rumcajse v Těchlovicích (ze Stříbra výjezd směr Cheb, v Těchlovicích po pravé straně). Svoje automobily parkujte na zahradě restaurace, vjezd vlevo od budovy motorestu. Prezence 15 minut před zahájením. V restauraci se lze občerstvit i dobře najíst, podívejte se na jídelní lístek. Nejdříve bude probrána obecná (teoretická) část a návazně pak možnosti praktického technického řešení včetně předvedení EET komunikace v praxi.

Registraci na seminář provedete -ZDE- nebo přihlášku níže vytiskněte, vyplňte a naskenovanou pošlete e-mailem nebo pošlete poštou. Přihláška je považována za závaznou až po zaplacení odpovídající částky.

  • 29.5.2017 v 17:00 - Seminář Elektronická evidence tržeb (EET) -  registrace.,
  • 28.6.2017 v 8:15 - Seminář Novela DPH 2017, DPH versus EET - registrace.

Přihláška na seminář Novela DPH 2017, DPH versus EET k vytištění. 

Přihláška na seminář Elektronická evidence tržeb (EET) k vytištění.

Ing. Josef Hrábek
SoftAg STŘÍBRO s.r.o.
nám. Svobody 219, Stříbro
Telefon: 374 623 540
Mobil: 739 058 269
E-mail: skoleni@softag.cz


Poznámka redakce: Tento článek je placená inzerce.



Autor: Ing. Josef Hrábek

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro