Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 19. května 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Pozvánka na jednání zastupitelstva města
Dne 09.12.2020 v 17:00


Po větrnících polygon. Ale i rozpočet 2021 bez snížení příjmů, o které přijdeme díky nevládnímu návrhu premiéra Babiše.

Zastupitelstvo města se sejde k dalšímu svému řádnému jednání v v obřadní síni městské radnice ve Stříbře. Včas předložené pracovní materiály pro jednání zastupitelstva najdete po jejich zveřejnění "ZDE". přičemž hned v prvním materiálu "Pozvánka" najdete navržený program jednání.

Další materiály na pořad jednání mohou být předloženy tzv. na stůl a o jejich zařazení do programu jednání se pak hlasuje. Jejich obsah tedy na internetu není zveřejněn a jejich obsah je při jednání přítomným občanům promítán na plátno.

Od 3.12.2020 platí krizové opatření vlády, která v bodu I. zakazuje hromadné akce ve vnitřních prostoprách o více jak 10 účastnících s tím, že jednání zastupitelstva mají dle bodu Ie) výjimku. Nicméně informace ministerstva vnitra odvozuje, že to lze s následujícím závěrem:

IV.
Konání zasedání zastupitelstev obci od 3. 12. 2020 na základěshrnutí výše uvedených podmínek

1. Zasedání zastupitelstva se od 3. 12. 2020 do 12. 12. 2020 (včetně) konají za obvyklých podmínek stanovených zákonem o obcích.

2. Dále se na jednání zastupitelstva vztahuje (za podmínek daných mimořádným opatřením Ministerstva zdravotnictví) specifická povinnost pro osoby účastnící se zasedání užít ochranu dýchacích cest („roušku“ apod.).

3. Doporučuje se dodržovat rozestupy 2 metry. 

4. Krizové opatření nevylučuje ani veřejnost jednání (účast veřejnosti ve smyslu § 93 odst. 3 zákona o obcích), resp. veřejnosti nelze v účasti bránit.

Kolik se vejde občanů do obřadní síně při dodržení rozestupů 2 metry?



Autor: Ing. Josef Hrábek

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro