Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 29. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



6.7. REVIVAL FEST V KONSTANTINKÁCH
Dne 06.07.2019 v 14:00


XVI. ročník revivalového festíku v Konstantinkách

 

14:30 hodin Nirvana In The Name Of Cobain

Pro tuto partu zaběhlých muzikantů z Ústí nad Orlicí je stylizace a feeling koncertů Nirvany srdeční záležitostí. Kapela je fanoušky považována za nejvíc autenticky propracovaný revival Nirvany v ČR i na Slovensku s razantní hrou a silnými údery krásné a mladé bubenice.

16:40 hodin The Kredenc CCR revival

skupina vznikla v roce 2014 jako revival kapely Creedence Clearwater Revival a John Fogerty. Tvoří ji samí ostřílení muzikanti. Koncertují po celé České republice a rádi zajedou i k našim sousedům.

The Kredenc klade důraz jak na hudební preciznost, tak i na vizuální stránku a pódiovou show.

17:50 hodin Purple Mania & Steelin Strings

je neobvyklé hudební spojení s dívčím smyčcovým triem String Ladies. PurpleMania a String Ladies budou hrát dohromady ty nejlepší písničky od Deep Purple, The Beatles, Metallica a mnoho dalších ... Výkon mladých rockerů a staré školy na jedné scéně vás jistě nezanechá chladnými….

19:30 hodin Janis Joplin revival

Kapela se dala dohromady již v roce 1995 a o tom že to není vůbec špatný může svědčit zájem ze zahraničí z Holandska, Polska, Německa či Itálie. Česká (pražská) Janis Joplin čerpala své hudební i životní zkušenosti rovněž v USA a od svého vzoru je k nerozeznání. Sama jeden čas spolupracovala s legendárními Krausberry. Nechme se vtáhnout do atmosféry květinových let ….

21:15 hodin Rolling Stones revival Brno

Po dlouhé odmlce se do Konstantinek vrací skvělá partička profesionálních muzikantů z Brna a okolí, kteří se vzhlédli v tonech fenomenálních britských bardů. Tentokrát hoši přijedou posíleni o dechovou sekci. Kapela koncertuje od roku 1997 a její koncerty mají vždy strhující atmosféru a vy si vychutnáte sadu nesmrtelných hitů s proslulým zvonivým kytarovým zvukem naživo.

23:00 hodin Pink revival Blansko

No a závěr festíku bude další moravská pecka. Jak píše tato mladá partička na svých webových stránkách:“ Slova jsou zbytečná – přijďte si nás poslechnout“. Pěkně ostrý zpěv, skvělé vokály a řízná kapelam, to jsou Pink revival Blansko.

Předprodej (obecní úřad a infocentrum) běží na plné obrátky a končí ve čtvrtek 4.7. v 15:00 hodin

Vstupné: předprodej 200,- Kč, na místě 250,- Kč.





Autor: Karel Týzl

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro