Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 29. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



16.3. V MC PANTEON - LUCIE revival Praha
Dne 16.03.2019 v 20:00


bombózní pražský revival české rockové legendy poskládaný s profesionálních muzikantů se vrací do Konstantinek

Skupinu založilo na podzim 2005 pět zkušených nejen tak ledajakých muzikantů - zčásti studentů, zčásti absolventů hudebních konzervatoří s kapelníkem a zpěvákem Ondřejem Fenclem a zpívající bubenicí Pájou Táboříkovou, v sestavě získali celkem rychle velmi slušné renomé. Věrná interpretace předlohy, přesvědčivost, koncertní nasazení jsou hlavní atributy kapely. V letech 2011-14 seděl za bicí soupravou Lucie revivalu Štěpán Smetáček, m.j. dvorní bubeník Wanastowých vjecí.
Díky přesvědčivému frontmanství Ondřeje Fencla a jednomu z nejlepších českých bubeníků Tomáši Markovi (10 let v Kollerbandu, dvě turné jako člen skutečné Lucie!), kterého alternuje talentovaná Pája Táboříková (aktuálně zpěvačka Kollerovy Jasné páky, tzn. hravě obstará i vokální party Lenky Dusilové) si může pražský revival dovolit opravdu věrnou interpretaci veškerých hitů Lucie. Z předlohy kapela vychází v maximální možné míře, a pro koncert v Konstantinkách angažovala dokonce i virtuózní houslistku Hanku K. Vyšínskou (Inflagranti), aby se přiblížila zvuku "Lucie v opeře".
Zúčastnění hudebníci si uvědomují, že správný muzikant by neměl pouze reprodukovat, proto jsou aktivně činní v úspěšných autorských kapelách 5P Luboše Pospíšila, Marsyas, Vladimír Merta a Jan Hrubý trio, Petra Janů band, Schodiště, Krausberry, Jasná páka atd.

 

https://www.facebook.com/kulturni.konstantinky/videos/vb.100002591358826/2116753118421046/?type=2&video_source=user_video_tab





Autor: Karel Týzl

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro