Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 20. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Volby do zastupitelstva města 2018
Dne 06.10.2018 v 08:00


Rozdělení volebních okrsků, jak a koho volit? ...

Volby do zastupitelstva města Stříbra se uskuteční v pátek dne 5.10.2018 od 1400 hodin do 2200 hodin a v sobotu dne 6.10.2018 od 0800 hodin do 1400 hodin.

Prokázání totožnosti:
Volič po příchodu do volební místnosti prokáže okrskové volební komisi svou totožnost a státní občanství České republiky platným občanským průkazem, nebo platným cestovním pasem České republiky. Voliči, který tak neučiní, nebude hlasování umožněno. Je tedy nezbytné, aby volič měl u sebe potřebné doklady.

Způsob hlasování:
Po prokázání totožnosti obdržíte úřední obálku orazítkovanou úředním razítkem. Nemáte-li s sebou již z domova vyplněný volební lístek, vyžádejte si ho. Pak se odeberete do prázdného prostoru určeného pro vložení hlasovacího lístku, zde (vyplníte a) vložíte volební lístek do úřední obálky. Po opuštění tohoto prostoru vložíte úřední obálku obsahující volební lístek před okrskovou volební komisí do volební schránky.

Klikněte zde pro přehled spádových volebních okrsků.

Informace k volbám na jednom místě - volební programy, kandidátní listiny, komentáře, ....



Autor: Ing. Josef Hrábek

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.


05.10.2018 - 14:43:43
jaro.linha - Pane Holečku – nechal jste se napsat na čtvrté místo na kandidátku strany „Nezávislí pro Stříbro „ do voleb na Stříbrskou radnici. Zajímalo by mě jestli se alespoň trochu stydíte , když si vzpomenete na ty malé uslzené dětské oči , když nedostali dárek k narozeninám nebo k ježíšku , protože jejich táta prohrál všechny peníze ve Vaší herně. Já si myslím , že se nestydíte. Naopak chcete si jako zastupitel prosadit prodloužení licence na automaty od Stříbrské radnice , aby jste vydělané peníze na automatech investoval do dalších ubytoven a tak přivedl do Stříbra další a další zahraniční dělníky ke „spokojenosti „ nás Stříbrských občanů. Doufám , že si tuto skutečnost Stříbrští voličové uvědomí , až se budou rozhodovat komu dají svůj hlas .
05.10.2018 - 13:09:03
Pepa - Koukám, že Kostelec rozšiřoval kapacitu mateřské školy o 10 dětí. No a MŠ Stříbro v budově Palackého provozuje nakonec pouze jednu třídu, což je silně neekonomické nejen z hlediska provozního, ale i příspěvek od státu je na dítě. Starostové okolních obcí chtěli uzavřít s městem Stříbrem smlouvu, že Stříbro bude přijímat za úplatu jejich děti do naší MŠ. Materiál byl vloni v listopadu odročen a předložen letos v dubnu, kdy byl opět hlavním iniciátorem jeho opětovného odročení uvolněný místostarosta, který se obával, že nebudeme mít dostatečnou kapacitu pro všechny děti a pak budeme muset přednostně nabírat děti z okolních obcí, což šlo ale ve smlouvě ošetřit. Starostům okolních obcí došla trpělivost a obrátili se jinam, mimo jiné právě na Kostelec. Hezký den Josef Hrábek
05.10.2018 - 11:27:15
Pepa - A ten pro město nevýhodný poměr pozemků byl?
05.10.2018 - 11:04:43
Martin Záhoř - Byl tam jediný návrh směny pozemků, kdy pan Plzák chtěl některé pozemky pro stavbu rybníka nad Otročínem, my jsme po něm požadovali pozemky pro možnou novou autobusovou zastávku u Kermi a pozemky pro vjezd do budoucí bytové zóny za Baníkem. Sledovali jsme tím vyřešení problému vstupu do zóny, čištění Otročínského rybníčku ( 1 x 5 let a 750 Tis.Kč) a zastávku. Výbor výstavby doporučil tuto směnu. Zastupitelům se zdál poměr pozemků nevýhodný s přínosem, který mělo obdržet město, proto tuto směnu neschválilo. Je pravdou, že díky tomuto neschválení, se bude muset rybník v Otročíně častěji čistit a také padla zastávka a tehdy i jednání o vstupu do zóny. Jednáme i s dalšími velkými i malými vlastníky pozemků při většině stavebních akcí. Je to také tím, že se v minulosti město pozemků zbavovalo, místo toho , aby si je ponechalo pro budoucí rozvoj.
05.10.2018 - 10:25:43
Pepa - „ nebyl s panem Plzákem samosprávou uzavřen žádný kontrakt“, protože navržené se buď zamítlo nebo odročilo, ale i to lze najít v usnesení na internetu. Ovšem tam najdete jen suché konstatování bez toho, kdo co k tomu řekl. Tady pomůže jen on-line přenos ze zastupitelstva a veřejně přístupný záznam!!! Hezký den a nadcházející víkend Josef Hrábek
05.10.2018 - 08:18:57
Martin Záhoř - Dobrý den pane Dolnas, toto je sprostá pomluva a uvažuji podání trestního oznámení za tuto pomluvu, z mého počítače nic nešlo. A bohužel, proti takovéto pomluvě se nic jiného nedá dělat. S tím profilem nemám nic společného.
05.10.2018 - 08:13:28
Dolnas - Víte, proč jsou Piráti dobří? Umí si vyhledat informace a podklady a argumentovat. Akorát je mi divné, proč byl příspěvek pana Záhoře přidán ze stejné IP adresy jako špinící anonym píšící jako jaro.linha? Ale to tu asi pan místostarosta nevysvětlí. No nic, chytří pochopí.
05.10.2018 - 07:53:25
Martin Záhoř - Ahoj Mílo, protože vím s kým mluvím a tykáme si, rád Ti sdělím pár informací. Ano s panem Plzákem se znám, stejně jako se spoustou dalších lidí. Za 4 roky mého působení, nebyl s panem Plzákem samosprávou uzavřen žádný kontrakt. To se dá doložit usneseními a zápisy ze zastupitelstva a rad. Co se týče zóny, od pana Plzáka máme povolení ke vstupu cca již rok. S panem Plzákem z rozhodnutí zastupitelů v této věci komunikuje pouze starosta. Schůzek se účastní i pan zastupitel Šimek (oba Nezávislí).
05.10.2018 - 00:39:43
Mila - Co všechno se mohl běžný občan před volbami dozvědět z internetu a na předvolebních akcích? Vítěz minulých komunálek ČSSD se stáhl a dal prostor dalším dvěma kohoutkům v koalici. Ti se postupně krásně vybarvili a pustili se do sebe tak, že poslední rok a půl zuřila na radnici zákopová válka mezi dvěma zájmovými finančními skupinami reprezentovanými starostou panem Lukešem (pan Holeček) a jeho zástupcem panem Záhořem (pan Plzák). Nejdříve o kasárna a naposledy o pozemky pro bytovou výstavbu za Baníkem, kde se vše už 2 roky odkládá, protože pan Plzák vlastní pozemek u vjezdu. Někde v komentáři k derniéře divadelního představení s názvem „Poslední zastupitelstvo“ se objevilo, že za výkon, který předvedli, by tam neměl být ani jeden z nich. Jeden slibuje, že bude za podpory přeběhlíků z ODS dál šéfovat HIO a na vedlejšák bude pro změnu dělat starostu a bude rozhodovat o tom, co můžeme číst. Druhý je prověřován Okresním státním zastupitelstvím kvůli Baníku, za co se v předbabišovské éře automaticky rezignovalo. Gigantická a finančně náročná předvolební kampaň nezávislých zrovna nekoresponduje s jejich nezávislostí. Piráti po ročním obléhání Stříbra odpluli na 3 roky do teplých krajin, aby se před volbami vrátili se záluskem na stříbrský poklad. Mezitím KSČM, spolek Občané sobě a ČSSD tiše pracovaly a zejména ČSSD svými 4 hlasy v zastupitelstvu podílela na odsouhlasování všeho, co se ve městě pro občany za uplynulé volební období udělalo. ČSSD navíc nasadila do voleb na pozici lídra těžký kalibr bez minulosti v komunální politice, který pro občany města pomohl sehnal více dotací než některá zastupitelstva za celé své volební období a který navíc nabízí své znalosti v oblasti dotací na celorepublikové úrovni k maximalizaci jejich získávání dokud se ještě nějaké dotační tituly vypisují.



Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro