Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 29. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Zdarma si vyzkoušejte EET ještě DNES
Dne 13.02.2020


Díky jednoduché obsluze zvládají program i ti, kteří dosud s počítačem nikdy nepracovali! A jen za 99,- Kč měsíčně! ...

Pokud máte počítač s připojením k internetu a tiskárnu, stačí vám počítačový EET program a nic víc nepotřebujete. Pokud počítač nemáte, jsme schopni dodat i levné repasované či nové počítače menších rozměrů s monitorem, tiskárnou (účtenek) a případně i pokladním šuplíkem na peníze otevíraným automaticky při tisku EET účtenky. Program lze využít i jako mobilní řešení s využitím automobilu.

Chcete-li vše dělat jako dosud a jen si co nejjednodušeji splnit své EET povinnosti, vyzkoušejte si zdarma náš počítačový program, do kterého neplátci DPH budou zadávat jen celkovou částku k platbě, stejně tak plátci DPH s jednou sazbou DPH, přičemž program sám dopočte základ a daň. Bude-li celková částka obsahovat dvě sazby DPH, budou plátci DPH zadávat vedle celkové částky ještě celkovou částku jedné daně, zbytek opět dopočte program.

Lze zadávat i celkové základy daně, program k nim dopočte DPH, které ale můžete i upravit. S výhodou lze využít jako doplněk ke stávajícímu programu, který EET nemá.

Pokud máte starou pokladnu, do které jste zadávali pouze cenu zboží a množství, v tom případě využijete režim programu „KASA“, do kterého lze navíc zadat i skupinu zboží s přednastaveným DPH tak, jak si sami předem nastavíte. Režim KASA tedy plně nahrazuje klasické pokladny. Po výběru skupiny zboží se přednaplní a přeskočí název skupiny, na který se lze v případě potřeby vrátit a přepsat ho skutečným názvem prodávaného zboží, který se pak v případě tisku položkové účtenky vytiskne, takže už nemusíte zákazníkovi vypisovat ještě jednu účtenku, protože EET účtenka pak má veškeré náležitosti potřebné pro reklamaci zboží. Při tisku si lze samozřejmě vybrat, zda tisknout pouze EET účtenku s celkovou částkou nebo účtenku položkovou.

Místo skupin zboží si můžete zadat až 99 prodávaných položek včetně jejich prodejních cen a tisknout pak účtenku včetně názvů prodávaných položek. Lze pořizovat zboží i snímačem čárového kódu EAN. V případě nečitelnosti EAN kódu lze zadat krátký kód nebo vyhledat zboží pomocí nápovědy zadáním části jeho názvu. Pokud byste chtěli požívat více jak 99 položek, nabídneme vám jiný program.

Po zadání údajů program odkomunikuje přes internet s webem EET a vytiskne účtenku požadovanou EET, přičemž v případě použití režimu KASA máte na výběr tisk krátké účtenky na celkovou částku nebo účtenku položkovou. V případě výpadku internetu program vytiskne EET účtenku s náhradními údaji a odkomunikuje ji dodatečně.

Program tiskne EET účtenky, které lze při vhodném nastavení textů považovat i za zjednodušený daňový doklad DPH. Dále tiskne seznam tržeb za zadané období k odsouhlasení s evidencí na webu EET a za uplynulý měsíc i pro vaši účetní, která ze sestavy může zaúčtovat nejen příjmy/tržby, ale i DPH. Při používání režimu KASA přímo se zbožím lze vytisknout statistiku prodaného zboží za období.

Program řeší i zkušební provoz pro zaškolení nové obsluhy, zálohování pořízených dat, odeslání případného problému k analýze servisnímu technikovi nebo automatické hlídání nových verzí programu zveřejněných na internetu. Nabízíme i podporu pomocí vzdáleného připojení servisního technika přes internet přímo k vášemu počítači.

Program předvádíme zdarma, více po kliknutí ZDE.

Popis instalace a obsluhy programu EET po kliknutí ZDE.

Počítačový program EET zdarma ke stažení a odzkoušení:
- pro NEplátce DPH ZDE,
- pro plátce DPH ZDE.

Základní informace k EET najdete ZDE,  další informace pak ZDE.

Ing. Josef Hrábek
SoftAg STŘÍBRO s.r.o. 
nám. Svobody 219, Stříbro
Mobil hardware: 604 951 057
Mobil software: 603 852 248
E-mail: j.hrabek@softag.cz

Poznámka: placená inzerce.





Autor: Ing. Josef Hrábek

Na tuto akci není prozatím přihlášen žádný z našich redaktorů.





Pro reakci na článek musíte být přihlášen
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro