Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 20. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Holostřevská cyklovyjížďka 2020


V sobotu 18. července 2020 se stala vesnička Holostřevy,

přes kterou se nedávno přehnala povodeň, cílem mnohých cykloturistů. Konal se zde další ročník již tradiční Holostřevské cyklovyjížďky, která je součástí série cyklistických výletů pod názvem „Na kole po českém západě“.

Výhodou tohoto seriálu je, že pro Vás pořadatelé připraví trasu, kterou byste si sami podle mapy těžko vybrali, ale hlavně na trase domluví občerstvení, což je největší problém cykloturistiky v této části republiky.

Počasí nakonec cykloturistce přálo, bylo polojasno kolem 20°C, tedy ideální počasí na kolo, i když pokud sluníčko vykouklo na delší dobu, tak teplota rychle šplhala až ke třicítce. Nicméně trasa vedla maximálně po lesních a polních cestách, kde je i v horku příjemněji než na rozpálených silnicích. Vůně rozkvetlých luk byla neskutečná.

Počet účastníků stejně jako na "První šlapce" v Boru byl oproti průměru dvojnásobný. V Holostřevech se prvně dostali přes stovku účastníků , konečný počet se zastavil na rekordních 115 účastnících, kteří si sobotní den užili a domlouvali se na následující cyklovyjížďku, o které se dozvíte po kliknutí ZDE.

Foto pořadatelů a účastníků:





Dne 28.07.2020:Ing. Josef Hrábek





Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro