Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 16. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Czech dance tour 2019 - Plzeňský kraj




Dne 16. 3. 2019 proběhlo regionální kolo soutěže Czech dance tour 2019 - Plzeňský kraj. V soutěži bylo letos přihlášeno přes 70 choreografií. Mohli jsme s děvčaty sledovat i jiné taneční styly a to disco dance, disco show dance, dance art, plesové choreografie, latino show, street dance a jiné další kategorie. 

Za DDM Stříbro startovaly celkem tři skupiny. Cheerleaders Diamonds se sestavou Why So serious na téma filmu Sebevražedný oddíl. Cheerleaders Sparkles se sestavou Summer vibes a #AGcrew se sestavou BackInTime. 

Skupiny se připravovaly naplno od září. Týmy cheerleaders měly extrémně náročné přípravy v podobě dvouhodinových tréninků, dále náhradní tréninky, obě skupiny si prošly extra workshopem, kdy je náš úžasný parťák a kamarád Martin Pendl učil herectví, výrazy a troufám si říct, že tohle nám z velké části pomohlo zvítězit nad největšími soupeři z loňského roku. Soupeřům samozřejmě děkujeme a gratulujeme k nádhernému třetímu místu. Tentokrát tedy tekly slzy štěstí, skákaly jsme metr vysoko a Cheerleaders SilverTeam dovezlo domů zlato i stříbro s postupem na Mistrovství Čech v Chrudimi. Trénovat nepřestáváme, naopak - přitvrdíme. Do konce dubna zbývá dost času se zlepšit ještě natolik, abychom to v Chrudim pořádně ukázaly. 

Naše tanečnice z hip hop předvedly nádhernou energickou sestavu BackInTime pod vedením Dagmar Campulove a zasloužily si tak nádherné třetí místo. 

Další soutěž nás čeká 30. 3. - O pohár města Klatovy, kam jede navíc soutěžit i náš výběr nejmenších tanečnic tedy Cheerleaders PRINCESSES.  

J. Zaoralová

 

 





Dne 18.03.2019:Jitka Slívová





Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro