Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 19. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Slovo lídra a kandidáta na starostu ČSSD


pro nadcházející komunální volby 2018 ...

Vážení spoluobčané, sousedé, přátelé,

dovoluji si Vám předložit kandidátku České strany sociálně demokratické pro volby do Zastupitelstva města Stříbra společně s naším volebním programem. Plné znění programu najdete na www.stribronasdomov.cz.

Na kandidátce jsou lidé, kterým důvěřuji a se kterými jsem připraven, společně s Vámi občany, město posunout dál, aby bylo krásným, bezpečným a moderním domovem pro nás všechny.

V posledních měsících se na mne obraceli občané, zda bych nezvážil kandidaturu do městského zastupitelstva a na starostu města. Vzhledem k tomu, že mi není lhostejné, jakou cestou se bude Stříbro nadále ubírat a jak se bude ve městě žít, jsem se tak rozhodl. Myslím, že mohu ještě své zkušenosti, kontakty a vědomosti, které jsem jako poslanec Parlamentu ČR a naposledy jako předseda Rozpočtového výboru Sněmovny Parlamentu ČR získal, zúročit v práci pro město Stříbro.

A je ve městě jistě co zlepšit, co prosadit a zrealizovat. Ať už se jedná o bezpečnost ve městě, stav místních komunikací, zařízení pro sport a kulturu nebo bydlení či potřeby našich seniorů. Zkrátka věcí, po kterých občané léta volají. Jako poslanec, i když jsem nebyl zastupitelem města, jsem se snažil městu pomoci poslaneckými iniciativami. A tak sportovní zařízení na Baníku, zimní stadion, investice do minoritského kláštera, polikliniky, kostela Nanebevzetí Panny Marie, hornického skanzenu jsou výsledkem mé spolupráce s městem a s dalšími organizacemi. Vychloubání před volbami? Ne, skutečnost, na kterou bych rád navázal.

Vážení občané Stříbra, chci Vás osobně ujistit,

- že budu pro město a pro Vás pracovat s maximálním nasazením, zodpovědně s přístupem správného hospodáře a s respektem k funkci starosty.

- že budu vždy jednat jen podle svého nejlepšího vědomí a svědomí a v zájmu občanů města Stříbra. Mě nikdo neřídí ani nejsem nikomu za nic zavázán.

- že na radnici vytvořím fungující, spolupracující a dělný tým. Ostré osobní spory mezi představiteli města, jak je tomu bohužel ve Stříbře dnes, jsou pro město a jeho fungování zničující!

- že dveře starosty budou pro občany Stříbra vždy otevřené. Tak jsem činil již jako poslanec a vždy jsem považoval veřejnou funkci za službu veřejnosti, službu občanům.

- že budu iniciovat vznik etického kodexu zastupitele Stříbra, jako základního dokumentu chování a jednání zastupitele města.

Je na Vás posoudit, zda jsem hoden stát se Vaším starostou a zda to, co jsem uvedl, nejsou jen planá předvolební slova, zda naše kandidátka, kterou mám tu čest vést, dostane Vaši důvěru.

S úctou,
Václav Votava v. r.

Volební program ČSSD

Poznámka redakce: Další informace ke komunálním volbám najdete kdykoli vlevo na hlavní stránce stribro.cz v "Hlavním menu" pod "Volby".





Dne 17.09.2018:RNDr. Libor Pěchouček





Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro