Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 29. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Soustředění La Rocca


SOUSTŘEDĚNÍ STARŠÍCH ŽÁKŮ FOTBALOVÉHO ODDÍLU TJ BANÍK STŘÍBRO

Starší žáci Baníku Stříbro začali trénovat již za začátku srpna. K překvapení trenérů chodili, přestože byla teprve polovina prázdnin, v hojném počtu. V pátek, den před odjezdem na soustředění, se kluci utkali s dorostenkami FC Viktoria Plzeň, který za pomoci čtyř kluků z dorostu vyhráli 3:0.

V sobotu 11. 8. 2018 již zahájili přípravu naplno v kempu LaRocca v Konstantinových Lázních, kde se sešel téměř kompletní tým. Každý den začínali kluci výběhem a rozcvičkou, tréninky měli dvoufázové na zdejším fotbalovém hřišti, kde měli k dispozici kabiny, kam si mohli uschovat tréninkové pomůcky.  Pracovali hlavně na své fyzičce, trénovali práci s balónem a střelbu. Tréninky si každý den obohacovali soutěžemi – např. slalom na čas, skok do dálky z místa, hod do dálky (aut), ohebnost.

Po každém tréninku měli kluci možnost jít do bazénu, kde mohli regenerovat a odpočívat.

Stravu měli pestrou, pětkrát denně, v pátek si opekli buřty a večer se ukázalo, že kolektiv drží pohromadě, že jsou parta a tým jak má být.

Celý týden se jim věnovali trenéři Jaroslav Patočka, Josef Bárta, Lubomír Mašek a vedoucí Lucie Vykoupilová, kterým za jejich čas, který klukům věnují, patří velký dík.

Do nadcházející sezóny vstupují kluci s dobrou kondicí, držme jim tedy palce…

L. Vykoupilová





Dne 11.09.2018:Ing. Miroslav Klauber





Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro