Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 16. května 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



K větrným elektrárnám


vystoupil v diskusi na posledním Zastupitelstvu ...

RNDr. Jiří Pítr a po něm i poslanec parlamentu ČR Ing. Václav Votava, oba dva byli proti výstavbě větrných elektráren v okolí Stříbra. O představení záměru výstavby větrných elektráren jste se na našem webu mohli dočíst - ZDE - a seznámit se, jak by okolí Stříbra vypadalo v případě výstavby větrných elektráren - ZDE -.

ČEZ Obnovitelné zdroje s.r.o. připravila na pátek 6.června 2008 od 17:00 prezentaci záměru výstavby větrných elektráren v okolí Stříbra, Těchlovic a Otročína (pozvánka), přičemž je zajištěna i doprava z Otročína a Těchlovic. Hned následující den v sobotu 7.června 2008 je pro zájemce připravena zdarma exkurze k větrnému parku Kryštofovy Hamry v Krušných Horách (pozvánka). Předpokládaný návrat je až kolem 20:00, tedy v době skončení úvodního vystoupení naší fotbalové reprezentace na EURO 2008 proti domácímu Švýcarsku!

Ke kvalifikovanému rozhodnutí, zda stavět, by ale rozhodně neměly stačit akce pořádané investorem, který má samozřejmě zájem stavět a proto již teď investuje svoje peníze to těchto akcí a do přípravy podkladů pro ně. I na internetu najdete přímo stránky zabývající se touto problematikou jako např. "Větrné elektrárny - pochybnosti o ekologické a ekonomické výhodnosti", ale i jednotlivé články jako např. "Větrné elektrárny ve Stříbře" nebo "Vaše zdraví může být ohroženo". A další už si můžete najít sami, stačí si do svého vyhledávače zadat klíčové slovo "větrné elektrárny" a pak už jenom číst.


Dne 05.06.2008:Ing. Josef Hrábek #RF#


06.06.2008 - 02:06:03
kydla - Jestli tuhle hrůzu tady začnou stavět, stěhuju se pryč. Zejména ten poslední náhled na město s tím svinstvem přes celej horizont je opravdovej hnus.



Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro