Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 28. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Přenos z jednání Zastupitelstva na internetu!


Nejedná se o apríl, ale o skutečnost, jak se sami ...

můžete přesvědčit na internetu zde. Nejedná se však bohužel zatím o přenos ze stříbrského zastupitelstva, ale ze Zastupitelstva Plzeňského kraje. Cílem přenosu je zvýšit transparentnost a zpřístupnit informace občanům.

Občané tak mohou u jakéhokoliv počítače sledovat obraz i zvuk z probíhajícího jednání zastupitelstva. Na webové stránky kraje budou on-line přenášeny nejen videozáznamy z jednání zastupitelstva, ale ze všech významných akcí, které budou probíhat v jednacím sále Zastupitelstva Plzeňského kraje, tj. v sále v prvním patře budovy krajského úřadu. Možnost sledování těchto videozáznamů vyžaduje po technické stránce připojení k internetu alespoň rychlostí 512kb/s.

Stříbrským občanům nezbývá než doufat, že i oni se v budoucnu dočkají v pohodlí svých domovů obdobného přenosu ze zasedání Zastupitelstva města Stříbra.


Dne 01.04.2008:Ing. Josef Hrábek


01.04.2008 - 21:15:09
Agent - bylo by dobry se zamyslet nad tim jestli by se mohli obcane sledujici zasedani i online vyjadrit, nebo poslat dotaz, ktery by byl urcen pro zastupitele, myslite ze bude i takova moznost? Treba by jsme pak i lip pochopili nektere akce a investice a nejen to..



Pro reakci na článek musíte být přihlášen

Publikování nebo šíření článků a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro