Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 28. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Posviť si na budoucnost


Posviť si na budoucnost, aneb virtuální Den otevřených dveří na Gymnáziu a obchodní akademii Stříbro

Nyní by se blížily tradiční listopadové Dny otevřených dveří na stříbrském gymnáziu a obchodní akademii. Bohužel, ani ty se letos neuskuteční.

Díky tomu, že 4. ročník Festivalu vzdělávání a práce Posviť si na budoucnost probíhá celý online, můžete se na stránkách https://www.posvitsinabudoucnost.cz/ získat cenné rady a informace týkající se možností studia a následného kariérního uplatnění v Plzeňském kraji.

Informace o studijních oborech Gymnázium (8leté) 79-41-K/81 - Škola pro 21.století a Obchodní akademie (4letá) 63-41-M/02 - Zaměření na podnikání a služby cestovního ruchu naleznete tady: https://www.posvitsinabudoucnost.cz/courses/obchodni-akademie-a-gymnazium-stribro/

 Můžete se také podívat na krátkou virtuální prohlídku školy a seznámit se s některými mimoškolními aktivitami žáků, přesto věříme, že v měsíci lednu vás již budeme moci na Dni otevřených dveří 17. ledna 2021 přivítat osobně.

V pátek 13. listopadu 2020 od 12 do 14 hodin můžete využít také online setkání, při kterém výchovná poradkyně školy bude odpovídat zájemcům o studium na jejich dotazy online na platformě Teams. Ke schůzce se připojíte přes přímý odkaz na stránkách online festivalu Posviť si na budoucnost zde: https://www.posvitsinabudoucnost.cz/courses/obchodni-akademie-a-gymnazium-stribro/





Dne 11.11.2020:Mgr. Zuzana Kalčíková





Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro