Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 17. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Projekt 72 hodin v ZŠ Stříbro Revoluční 1431




Ačkoli je doba krizového režimu, žáci naší školy chodí nadále do školy a zúčastňují se aktivně výuky. Proto jsme využili možnosti zúčastnit se projektu zaměřeného na ochranu a pomoc životnímu prostředí. V minulém roce jsme v tomto projektu vysázeli několik ovocných stromů na školní zahradě a uklidili okolí školy a blízkého rybníka.

V letošním roce jsme se zaměřili na úklid okolí školy a parkoviště u obchodu Lidl, který s naší školou sousedí. Chtěli jsme tak vyjádřit, že nám není lhostejné, v jakém prostředí žijeme.

 Vybaveni rukavicemi a igelitovými pytli jsme vyrazili okolo školního plotu přes parkoviště, uklidit vše, co tady neteční lidé, kteří neví kam s odpadky, napáchali. Našli jsme spousta plechovek, krabiček od cigaret, papírů od různých laskomin a dokonce i odložené vajíčko, které tam někdo zapomněl nebo se ho chtěl jen tak zbavit.

Vše nasbírané jsme vytřídili do sběrných nádob určených na recyklaci a zpět do školy jsme se vrátili s dobrým pocitem, že jsme udělali něco užitečného pro naši přírodu. Chtěli bychom na podobné akce chodit častěji, protože je to bohužel potřeba.

 

 

Koordinátorka projektu EVVO Mgr. Jaroslava Londová, učitelé a žáci ZŠ Revoluční





Dne 20.10.2020:Jaroslava Londová





Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro