Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 20. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Pláče ?


Záhada moroveho sloupu ve Stribre

První jarní lockdown roku 2020. Čekání na prvního mrtvého co  zemře na  čínskou koronavirovou chřipku...Je to už rok. Ten čas letí.

Když jsme s Pavlem, ne to nebyl svatej Pavel, to byl stribrskej Pavel, dělali tusim někdy v květnu roku 2020 recestickou reportáž pod názvem  Jak přežít koronavirkouše netušili jsme. Netušili jsme že tohle neskončí. Netušili jsme že v roce 2021, na jare roku 2021 zemře v  České republice na covid 25000 našich spoluobčanů., jedno velké okresní město .. Nafotili jsme několik fotografií s velikou naději že to vše snad už končí a vše se vrátí k normálnímu byti, tolik jsme si to všichni přáli..zajit na jedno, poslechnout si ten úžasnéj živej jazz.. kouknout  se na pěkný ženský bez roušky a taky na smějíci se děti před školou .. 

 V počítači  v tom zatraceným počítači jsme to najednou uviděli .. koukni na to??!  Nevěřili jsme svým očím  Ona, Ona snad pláče!!? Zvětši to, to není možný. Zděšeně jsme zirali na tu tvář, na tu tajemnou tvář sochy na stribrskem mariánském sloupu. Na tu tajemnou tvář sochy Panny Marie, tam ve výši, tam kam nedohledne lidské oko. Vidíš to taky? Ona pláče... 

 

 

 

 

 

 

 

 





Dne 23.03.2021:Jan Picka





Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro