Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 29. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Výstava fotografií Martiny Sihelské a uměleckého skla Hany Štollové -pouze do pátku 28.8.!


V pondělí 3.8. v 17 hodin byla zahájena autorská výstava fotografií v aule Plzeňského rozhlasu..

Martina Sihelská je nejenom novinářka , redaktorka Plzeňského rozhlasu, sportovkyně milující přírodu, ale i nadšená fotografka. V letošním roce oslavila svoje významné životní jubileum a připravila pro všechny zájemce svojí autorskou výstavu, která  byla zahájena v pondělí 3.8. v 17hodin v aule Plzeňského rozhlasu na náměstí Míru v Plzni.. Zároveň zde bude vystavovat umělecké parfémové sklo paní Hana Štollová. Vernisáž uvedl Antonín Hříbal. 

Martině k jejímu jubileu BLAHOPŘEJEME. Osobně si velmi vážím všeho, co tato křehká a skromná žena v životě dokázala.

A pozor!  Překvapení se koná..

Martinku Sihelskou znám již dlouhá léta. Pracovitou holku se srdcem na pravém místě. Překvapila mi, tenkráte jí bylo tuším dvacet, jak dokázala na brigádě máknout..byla zvyklá makat.. Pracovitost není ovšem její jedinou dobrou vlastností, třeba po jejím vstupu do veřejného prostoru jako novinářka vždy velmi energicky podporuje a prosazuje  charitativní akce, její srdíčko bije pro ty slabé, postižené..

Její výstava fotografiií v aule Plzenského rozhlasu jichž je na padesát nám divákům zprosředkuje krásu Českého lesa právě pohledem jejích fotografiií. Jsou vyzrálé, šetří barvami a mají atmosféru. Český les je  krásný kraj západočeského pohraničí. Právě tenhle kraj Martinka miluje, zde vandruje se svými přáteli a svým fotoaparátem. Její fotografie mají velkou přidanou hodnotu. Je to pohled ženy, ženy fotografky. Fotografky mají jiné vnímání světa nežli my muži. Je více poetické, více empatické...

Martinku znám již dlouhá léta. Je pořád stejně krásná.

Její krása, ta hlavní veliká, je uvnitř jí samé. V jejím srdci.

----------------

mezi mnoha gratulanty byli mimo jiné i zaměstanci Plzenského rozhlasu, přátelé ze Stříbrska, divadelního spolku Divoch, senátor Miroslav Nenutil... výstavu můžete vidět v aule rozhlasu do konce měsíce srpna..





Dne 25.08.2020:Jan Picka


01.09.2020 - 12:44:48
miki - Chtěla bych všem poděkovat za přízeň, Honzíkovi za krásná slova. Výstava už skončila, nechali jste v knize krásné věty, díky. Foto se pokusím nabídnout i na jiná místa, takže třeba je ještě uvidíte!Martina



Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro