Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 29. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Úspěšná sezóna starších žáků TJ Baník Stříbro




Úspěšná sezóna starších žáků TJ Baník Stříbro – 1. místo a postup!

Uplynulá sezóna byla pro starší žáky TJ Baník Stříbro velmi náročná. Vstoupili do ní s předsevzetím vyhrát a postoupit do krajského přeboru, a to se jim nakonec podařilo.

Po podzimní části sezóny byli kluci v tabulce na druhém místě za týmem Mrákova, který je porazil až na penalty. V hráčích zanechal tento zápas hořkou stopu a dali se do práce. V zimní přípravě pracovali na fyzičce, zlepšovali své fotbalové dovednosti a týmovou hru.  Každý naběhal cca 50 km, jarní prázdniny strávili na stadionu, kde se jim po celý týden věnovali trenéři, kteří se rozhodli klukům k postupu pomoci. Součástí zimní přípravy byla i tři mistrovská utkání, které si kluci užili. Poměřili síly např. s Tachovem,  Chebem .

A snaha byla oceněna. Kluci v sezóně neprohráli jediný zápas, pouze 3x remízovali a  skončili v čele tabulky s desetibodovým náskokem před druhým Mrákovem. Získali celkem 62 bodů, vstřelili celkem 137 branek, pouze 17 jich inkasovali. Nejlepším střelcem byl Jan Flachs, kapitán mužstva, který vstřelil 35 branek, tedy čtvrtinu všech gólů.

Přestože se kluci potýkali se zraněními, nakonec se jim jejich úsilí zúročilo a postupují do Krajského přeboru starších žáků Plzeňského kraje. Cenného kovu si budou jistě o to více vážit, že jim ho předal během utkání Internacionálů ČR vs. Baník Stříbro Pavel Horváth. Přejme jim tedy do nadcházející sezóny mnoho úspěchů a vstřelených branek.

Lucie Vykoupilová

Na fotografii:

Gólmani zleva:  J. Adamovič, J. Brzobohatý

Lavička zleva:   J. Bláha, J. Bárta, M. Vyšín, F. Marek, P. Kasl, P. Rašín, V. Gontkovič, J. Bárta - trenér

Stojící zleva: J. Kertis – předseda FO, R. Ichnatolya – trenér, L. Vykoupilová – vedoucí, J. Patočka – trenér, T. Lacina, J. Flachs, D. Vykoupil, D. Donate, L. Mašek – trenér, P. Rašín – trenér

Chybí: J. Kaprhál, L. Tolar

 





Dne 10.06.2019:Ing. Miroslav Klauber





Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro