Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 29. března 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Blik Blik 2019


navštívit světelné scenérie v Plzni mužete ještě dnes od 19 h.Stojí to rozhodně za To.

Blik Blik ročník 2019 zahájil primátor Plzně pan Martin Maxa, na foto jej vidíte i s jeho krásnou manželkou..Mezi přítomnými hosty byla třeba i Andrea Verešová a mnozí další.

Festival světel je úžasná podívaná pro celé rodiny, mladé pubescenty i postarší generaci. Překvapilo mi, kolik bylo vidět mladých,ale i starších. Děcka ,ano i ta malá tříletá nezlobila, byl to pro ně jistě neopakovatelný zážitek,stejně jako pro nás vyzrálé..Atrakcí je hodně, nevím  jestli se dá vše stíhat za jediný večer, proto  chci zmínit ty hlavní nejlepší scény, jsou vlastně vidět i na foto.

-Sedmimetrový měsíc složený z foto NASA, mužete vidět  ze všech stran i té odvrácené,je to hlavní atrakce roku 2019a jedná se o jedinečný pohled na našeho souputnika,ale jistě to není planeta, jak říkala A. Verešová, je to měsíc,no

-Smetanovy Sady a ručně ne digitálně malované nasvícení fasád, jak nám potvrdil neznámý malíř,který s námi absolvoval i

-Mořský svět na Náměstí republiky,bylo to úžasné divadlo... dále musím zmínit studenskou výstavu v Myší díře  Třicet let od pádu totality, nasvícené zahradní scenérie ve Škroupově ulici ,kde vejdete na plzenské dvorky..

Pokud Vás už neba ty stupidní  telenovely a máte volný večer jděte pobejt mezi přátele světla a světel a třeba potkáte i půvabnou fotografku Veroniku, ze které se v noční Plzni náhle stala modelka, jo,jo..

 





Dne 30.03.2019:Jan Picka





Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro