Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 24. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Úspěchy v Poháru mládeže Plzeňského kraje v terčové lukostřelbě.




Lukostřelci Českého lesa úspěšně reprezentovali v Poháru mládeže Plzeňského kraje v terčové lukostřelbě.
V neděli 30. 9. 2018 se v Plzni na střelnici ve Štruncových sadech uskutečnilo finále Poháru mláděže Plzeňského kraje v terčové lukostřelbě (PMPK). Pohár mládeže Plzeňského kraje v terčové lukostřelbě je cyklus 6 závodů, které se pravidelně konají v době letního závodního období. Umístění v PMPK předpokládá minimálně tři starty v soutěžní sestavě a do celkového pořadí se počítá průměr z nejlepších tří výsledků. Jedná se o nejvyšší lukostřeleckou soutěž na úrovni Plzeňského kraje.
Úspěšně se těchto závodů účastnili zástupci LK Lukostřelci Českého lesa, kteří trénují a připravují se v lukostřeleckých zájmových útvarech DDM Stříbro a DDM Tachov.
V divizi holý luk  se zástupci klubu v jednotlivých závodech poháru pravidelně umisťovali na medailových pozicích.
V celkovém pořadí PMPK ve svých kategoriích zvítězili Kristýna Mužíková, Karel Tříska a Klára Mužíková, na druhých místech se umístili Dan Pirožinský, Natálie Lehocká, Ondřej Fiala a Denisa Hrušková a 3. místa vybojovali  Anežka Šimková, Tomáš Krejča a Tereza Dischingerová.
Finále Poháru mláděže Plzeňského kraje byl poslední závod sezóny v terčové lukostřelbě. Nyní čeká úspěšné lukostřelce příprava na jistě také úspěšnou halovou lukostřeleckou sezónu.

R. Mužík



Dne 04.10.2018:Jitka Slívová





Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro