Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 19. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Informace z radnice 08/2018


Víte, že…

Víte, že…

… konec června se na radnici nesl tradičně ve slavnostním duchu? Slavnostní šerpování předškoláků nenechalo jedno oko suché, čas v mateřské školce utekl rychle a s těch malých špuntů budou již v září školáci.

 … slavnostní předání vysvědčení si užili i deváťáci z obou našich základních škol? Kromě vysvědčení obdrželi nejlepší studenti i věcné dary od svých třídních učitelů.

 … náměstí má již letní květinovou výzdobu? Závěsné květináče na sloupech veřejného osvětlení nám již také pěkně kvetou. Jak se vám líbí?

 … historická vozidla opět zkrášlila naše náměstí? Své plechové miláčky přivezli do Stříbra členové Classic car clubu Plzeň ve spolupráci s městem Stříbrem.

 … nejmenší Buldoci dnes udělali radost svým trenérům i fanouškům, když na turnaji minipřípravek "O pohár starosty města" v hokejbalu v konkurenci šesti týmů vyhráli? Děkujeme pořadatelům i fanouškům za báječnou atmosféru.

 … zlepšujeme prostředí pacientů v naší poliklinice? Návštěvníci polikliniky mají k dispozici nové sedačky, přibyly i nájezdové lišty a kromě výmalby chodby se nové barvy dočkalo i zábradlí.

 … cvičný požární poplach zažili žáci v ZŠ Mánesova? Žáci zvládli v rámci cvičení opustit školu v čase 4:20. Poté se žáci 1. stupně přesunuli na místní hasičskou stanici, kde pro ně byly připraveny úkoly a ukázky hasičů, strážníků Městské policie i Policie ČR. Nechyběl ani zásah proti ozbrojenému pachateli a osvobození paní učitelky, které všichni přítomní ocenili velkým potleskem. Děkujeme všem složkám za spolupráci a umožnění tohoto dopoledne.

 … červenec začal pro naše hasiče pěkně zostra? Horké počasí a sucho si vybralo daň a naši dobráci již zasahovali v desítce případů. Vzhledem k pokračující sklizni  žním zřejmě ještě riziko požárů nekončí.

 … večerní odjezdy od vlaků jsou nově zajištěny příměstskými autobusy? Od 1.7. nově zajišťují příměstské autobusy spojení od večerních vlaků z Plzně: Ex550 (22:31) a Os7732 (23:28). Autobusy jedou od vlakového nádraží na autobusové nádraží.

 … tradiční fotbalový turnaj hostily Těchlovice? Šest týmů si to rozdalo systémem každý s každým, přičemž o celkovém vítězi rozhodl až poslední zápas. Výhru po celodenním boji získal tým FC Rumcajs Těchlovice, na druhém místě skončili borci z týmu CF Těchlovice a třetí místo obsadil tým Policie. Kromě sportovních výkonů připravili organizátoři z naší místní části spoustu zábavy i pro naše nejmenší. Když se k tomu přidá ještě parádní počasí, vydaří se akce na výbornou. Organizátorům děkujeme.



Dne 17.08.2018:Bc. Karel Lukeš





Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro