Uživatelské jméno: Heslo: Dnes je 25. dubna 2024
Aktuálně O městě Pro turisty Pro občany Podnikatelé Katalog
počasí.stříbro.cz | fanstyby.stříbro.cz



Krawýn


že -peníze nesmrděj- prohlásil dávno před Klausem technolog Míra.

Níže publikované fotografie jsou typu URBEX, nesděluji tedy kde byly foceny,snad pouze, že to bylo v širším okolí Stříbra...

Že komunistické krávy potřebovaly kravín ne každý v dnešní době ví. Že jsou jiné nežli kapitalistické krávy to asi také. Prostě komunistické krávy potřebovaly býti v komuně tedy hezky pohromadě, pod jednou střechou v kravíně. Kapitalistické krávy je zcela jiné plémě. Kapitál je smylem jejich bytí,tedy co nejvíce zisku,žádný náklady, žádnej kravín.. Pěkně se nám tady v tom kapitalismu pasou, každá si přežvykuje na co má chutě, jsou také jaksi povětrnostně odolnější,inu kdo nevydrží tak pojde..

Když onehdá technolog Míra prohlásil, tady končim jdu ke kravám, všichni se tenkráte zvedli ze židle. Budeš smrdět znělo zpoza rýsovacích prken, počítač uže tenkráte bul,ale museli mu nejdřív postavit velikou památnou budovu výpočetní stanici alias ubitovnu, počítač ovšem nejenom počítal, ale také topil.. takže prkna. Hele, povídá tenkráte v tom vosmdesátompátom a sdělil nám udivenejm památnou větu: Dají mi velký prachy vole, a prachy ty nesmrděj. Oficiálně se to tenkráte tuším jmenovalo ošetřovatel(ka) dojnic. Míra měl prachy jako technickej náměstek (beze premiií),a když sme jej po čase potkali smrděl. Hele povídá ten smrad to si zvykneš, ale že je to tam jako v ošetřovně respektive ve spitále to je fakti zlý.Musíš furt, žádný volno soboty,neděle furt, hele ale mají nam vod novýho roku přidat.Prej plníme na 120 percént..

 





Dne 14.10.2018:Jan Picka





Pro reakci na článek musíte být přihlšen


Publikování nebo šíření článku a fotografií ze stribro.cz je bez souhlasu autora zakázáno.
Účetnictví a prodejna počítačů Stříbro | Tvorba www stránek Stříbro